Family, Friends & Fellow Officers Remember...

Trooper II Philip Joseph Lamonaco

New Jersey State Police, New Jersey

End of Watch Monday, December 21, 1981

Leave a Reflection

Reflections for Trooper II Philip Joseph Lamonaco

Hey Dad, How are you doing? Time is flying but I am so ready for 2008. I am so far behind on Christmas this year. I have not done one thing. I will do it next week, better late then never. hahahah. We had snow the other day not so much but it was sleeting, raining and snowing. Went home and made a fire. I went to the Dr the other day had some test done. I am ok just in a lot of pain. Protect me and make me feel better, because sometimes the pain is so bad. Your day is coming and it will be hard. I dread it dad. I dont want to keep being reminded that you will not be with me. Please watch over me and give me the strenght I that I need right now. I love you dad and I am missing you so much. words can not even explain.
Love always your
Litle Girl
Sarah

Sarah Lamoanco
Proud Daughter

December 14, 2007

The Badge"

He starts his shift each day
To respond to calls unknown.
He drives a marked patrol car.
A police officer he is known.

He's paid by the citizens' taxes
To make it safe on the streets.
But he usually has a second job
'Cause a waitress has his salary beat.

Now he doesn't know a holiday
'Cause he works all year round.
And when Thanksgiving and Christmas finally arrive
At his home he cannot be found.

He's cursed and assaulted often,
The one whos blood runs blue.
He seldom ever gets a thanks,
To some he's just a fool.

His friends are always other cops
'Cause people just don't understand
That underneath his badge and gun,
He's just another man.

He knows there might not be a tomorrow
In this world of drugs and crime.
And he gets so mad at the court system
'Cause the crooks don't get any time.

And each day when he leaves for work,
He prays to God above.
Please bring me home after my shift
So I can see the ones I love.

But tonight he stops a speeding car,
He's alone down this ole' highway.
It's just a little traffic infraction.
He does it everyday.

Well, he walks up to the driver's window,
And his badge is shining bright.
He asked the guy for a driver's license,
When a shot rang through the night.

Yes, the bullet hit its mark,
Striking the officer in the chest.
But the Department's budget didn't buy
Each officer a bullet-proof vest.

So he lay on the ground bleeding.
His blood wasn't blue - His blood was red.
And briefly he thought of his loved ones
'Cause in a moment the officer was dead.

In the news they told the story
Of how this officer had died.
And some who listened cared less,
But those who loved him cried.

Well, they buried him in uniform
With his badge pinned on his chest.
He even had his revolver,
He died doing his best.

Written By:
David L. Bell
Sergeant
Richland County Sheriff's Department
Columbia, South Carolina
Used with Special Permission of the Author
Copyright © 1999 - All Rights Reserved
and may not be duplicated without permission

Investigator David L Bell
Richland County Sheriff's Dept., Columbia, SC

December 12, 2007

YOU ARE MISSED AND LOVED BY ALL

December 9, 2007

Kevin,
the name of the movie is:
In the Line of Duty: Hunt for Justice (1995) (TV) you can google it to find out more.
My heart breaks when I read the reflections, what an honorable man Trooper Lamonaco was (and is).
A friend

Anonymous
just a friend

November 29, 2007

Hey Dad,
How are you doing? We had our first snow of the year. We got about 6 inches. Not to bad but it was fun to see it.The time is flying by. Thanksgiving is Thur and we are having 20 people over,it will be crazy but hey that is our family hahaha. Christmas will be here before we know it, and it is going to hard once again with out you but you will be with us.We are going to grandma's for Christmas Eve so that will be a blast as always. Work is good and we are all doing good. We have the survivors tree lighting coming up so we can see your name hanging on the tree as well as all the others. Please watch over Mommy this time of year. I know that it is so hard for her but I know you will be there for her and all of us as we go through this hard time. I miss you and I love you so much and I would give anything to hear you, see you or hold you for one second. I love you Daddy. Have a good day and I will talk to you latter tonight.
Love always your little girl
Sarah

SARAH LAMONACO
PROUD DAUGHTER

November 20, 2007

What a wonderful tribute to your husband and father. I know this time of year is very hard for all of you. Please know we keep you in our thoughts and prayers.

Tiffany (Hendershot) Mahan

Tiffany (Hendershot) Mahan
old friend...

November 19, 2007

Trooper Lamonaco and family, Your memory will never be forgotten. Please know that people you will never even know in your lifetime think about you and your family. I cannot even imagine how hard it must have all been. May God Bless you all

Easton PD Wife

October 3, 2007

HI DAD,
HOW ARE YOU? WELL TODAY IS THE DAY ED IS COMING HOME FROM OVER SEAS. MOMMY IS DOWN IN NC WITH THE FAMILY TO WELCOME HIM HOME. DO TO WORK I WOULD NOT BE ABLE TO GO BUT HE IS ON OUR GROUNDS NOW AND IT IS AN AMAZING FEELING TO HAVE HIM BACK. I KNEW YOUR TRIANGLE I GAVE HIM WOULD BRING HIM HOME. THINGS ARE OK WITH ME, I HAVE A HORRIBLE COLD AND JUST FEELING A LITTLE DOWN, BUT I KNOW YOU ARE THERE FOR ME AND WITH ME TO KEEP ME GOING. SOMEHOW YOU ALWAYS MAKE THINGS WORK OUT FOR ME AND I KNOW THIS TIME YOU WILL ALSO. FALL IS COMING AND I LOVE IT. IT IS GETTING A LITTLE COLDER OUTSIDE SO I THINK THAT IS MAYBE HOW I GOT THIS COLD BUT IT IS GETTING BETTER. WORK IS GOOD AND EVERYTHING ELSE IS THE SAME BUT YOU KNOW THAT. I HOPE YOU ARE DOING WELL AND PLEASE KNOW THAT I KNOW YOU ARE WITH ME AND THAT I FEEL YOUR LOVE AND I THANK YOU FOR THAT. OH DAD HERE IS A STORY FOR YOU...I HAVE YOUR PICTURE ON MY CELL PHONE. I WAS OUT THE OTHER NIHT AND SOMEONE SAW IT AND SAID IS THAT YOUR DAD. LONG STORY SHORT THEY KNOW YOUR STORY AND SAID TO ME,,, YOU ARE DADDY'S LITTLE GIRLS. I SMILED AND SAID I ALWAYS WILL BE. IT WAS A CUTE MOMENT. I HOPE YOU HAVE A GREAT NIGHT AND WATCH OVER EVERYONE DOWN IN NC AND I WILL TALK TO YOU TONIGHT. I LOVE YOU SOOOOOOOOOOOOO MUCH DAD AND I MISS YOU.
LOVE ALWAYS
YOUR LITTLE GIRL
SARAH.

SARAH LAMONACO
PROUD DAUGHTER

September 18, 2007

HI DAD,
HOW ARE YOU DOING? TOMMORROW IS THE FIST DAY OF SEPTEMBER. WHERE DID THE TIME GO. TWO WEEKS AGO MOMMY AND I WENT TO THE SITE AND CLEANED ALL THE WEEDS UP, THIS TIME I DID NOT GET POSION IVY. THANK GOODNESS! HAHAHA. LAST WEEKEND WE HAD A BBQ AND AUNT DEBBI AND GRANDMA CAME UP. WE AHD A GREAT TIME. I TOLD GRANDMA THAT I WOULD MAKE HER WHAT EVER SHE WANTED SENCE SHE ALWAYS MAKES ME A GREAT MEAL. WANT TO KNOW WHAT SHE ASKED FOR??? A HOTDOG! I SAID NO PROBLEM I CAN HANDLE THAT. SO SHE GOT HER HOTDOG... THE WEATHER WAS NICE AND WE ALL ENJOYED OURSELVES. THINGS ARE GOOD WITH ME. WORK IS GOING REALLY WELL. THIS TUE IS OUR SURVIVOR GOLF OUTING, SO THAT COULD BE FUN THE WEATHER IS TO BE NICE. OTHER THEN THAT THINGS ARE THE SAME HERE. MOMMY IS DOING GOOD KEEPING BUSY AS ALWAYS. WELL I AM GOING TO GO TO BED NOW. JUST WANTED TO STOP IN AND SAY HI TO YOU. HAVE A GOOD NIGHT SLEEP AND I LOVE YOU WILL ALL MY HEART. SWEET DREAMS DADDY. I LOVE YOU.
LOVE ALWAYS
YOUR LITTLE GIRL
SARAH

SARAH LAMONACO
PROUD DAUGHTER

August 30, 2007

God bless

Detective
Cranford Police Dept (NJ)

July 19, 2007

DAD,
HEY DAD HOW ARE YOU DOING? THINGS ARE GOOD HERE, I CAN'T BELIEVE THAT SUMMER IS ALMOST OVER.THE WEATHER IS BEAUTIFUL. HAD ALOT OF RAIN BUT THAT IS OK. WE ARE ALL DOING WELL AND WE WENT TO GRANDMA'S THE OTHER NIGHT. AUNT SHIRLY AND UNCLE DALE CAME ALONE. OF COURSE WE HAD A GREAT MEAL. AFTER DINNER WE ALL SAT OUTSIDE AND JUST TALKED. WE HAD A GOOD TIME. I AM GOING TO THE SHORE WITH JENNY TOMMORROW. I THINK WE BOTH JUST NEED A DAY TO RELAX AT THE BEACH HAHAH OR THAT IS JUST AN EXCUESS TO GET GO. MOM IS GOING WELL STAYING BUSY AS SHE ALWAYS DOES. BUT SHE MISSES YOU AS, ALWAYS WE ALL DO. I HOPE YOU ARE DOING WELL AND I WILL TALK TO YOU LATER TONIGHT. I LOVE YOU DAD, I KNOW I SAY IT ALL THE TIME BUT THAT IS ONE THING YOU WILL HEAR FOREVER. ONE DAY IN PERSON. I LOVE YOU SWEET DREAMS.
LOVE ALWAYS
YOUR LITTLE GIRL
SARAH

SARAH LAMONACO
PROUD DAUGHTER

July 14, 2007

Rest in peace brother Lamonaco, while I was just born in Sept. of '81, I am just getting into my Law Enforcement career. I remember seeing your story on TV years ago, and it always stuck with me. May God look over your family. I plan on visiting your Memorial this weekend during my four days off.
Once again, rest in peace Tpr. Lamonaco.

Tomasso N Campisi
Union County Police Department, NJ

June 29, 2007

I was born the day you died and am now a Police Officer. Thank you for your service. Its an honor to walk in your footsteps...you will not be forgotten.

P.O. Rice
State of Missouri

June 17, 2007

TRUELY A HERO

FIREFIGHTER MIKE STEINBERG
TOWN OF DOVER FD/POLICE SUPPORTER

May 30, 2007

HI DAD, HOW ARE YOU? WELL WE WENT TO DC THIS YEAR WITH AUNT DEBBIE AND WE HAD A GREAT TIME. IT WAS HER FIRST YEAR TO GO TO THE CANDEL LIGHT AND SHE WAS SO AMAZED OF ALL THAT IT HAD TO OFFER. WE DID THE PARADE THE FOLLOWING DAY AND OF COURSE THE WALK AT MIDNIGHT AROUND THE WALL. OVER ALL IT WAS A GOOD WEEK YET A HARD ONE OF COURSE. PEOPLE WOULD THINK THAT IT WILL BE GETTING EASYER AND IT IS TO A POINT BUT NOTHING WILL BE THE SAME FOR ME UNTIL I MEET YOU. I AM SO PROUD OF THE PERSON AND TROOPER YOU WERE AND ARE. I GOES TO THESE EVENTS TO MAKE SURE YOU ARE NEVER FORGOTTEN AND YOU WILL NEVER BE. YESTERDAY WAS MEMORIAL DAY WE WENT TO BONNIE'S AS ALWAYS AND HAD A BBQ THERE. IT WAS A NCE DAY. THE SUMMER IS COMING AND I LOVE IT. I HOPE YOU ARE DOING WELL AND KNOW I LOVE YOU AND MISS YOU FOREVER. TALK TO YOU TONIGHT DADDY.
LOVE ALWAYS
YOUR LITTLE GIRL
SUNNY SARAH

SARAH LAMONACO
PROUD DAUGHTER

May 29, 2007

FALLEN NOT FORGOTTEN


YOUR FALLEN NOT FORGOTTEN
YOU WERE A TROOPER TILL THE END
YOU WERE ONE OF NEW JERSEYS FINEST
YOU WERE EVERYBODYS FRIEND


MOM SAID YOU WERE A HERO
SHE SAID YOU SAVED A LIFE
BUT NOW WE MUST GO ON
WITH OUT YOU IN OUR LIFE

BRIDGE

I WISH I COULD HAVE MET YOU
I WISH I COULD HAVE STAYED
I STARE AT THE EMPTY PLAYGROUND
WHERE I KNOW WE COULD HAVE PLAYED

A TROOPER NEVER LEAVES US HE ONLY GOES AWAY
I KNOW HE WILL PROTECT US EACH AND EVERY DAY


NOW THAT I AM PROTECTING THAT STATE YOU SO LOVED
I KNOW YOU ARE HELPING ME BY YOUR PRESENTS FROM ABOVE.


NOW THAT I AM A TROOPER I MAKE THIS PLEDGE TODAY
OF HONOR, DUTY, AND FIDELITY EACH IN EVERY DAY



YOUR FALLEN NOT FORGOTTEN I DEDICATE TO YOU.
THIS SONG OF FALLEN HEROS


………………………………..MAY GOD BLESS YOU

Nicky Ross
Nino Cosentino

Nicky Ross
Nino Cosentino

nicky ross
song writer

May 25, 2007

HELLO MY SWEET ONE IT'S THAT TIME IF THE YEAR AGAIN, POLICE WEEK. SARAH AND I ARE LEAVING SUNDAY AND MEETING YOUR SISTER DEBBIE AND WE ARE THEN TRAVELING DOWN TO DC. SINCE THIS IS THE FIRST YEAR IN 7 THAT I HAVEN'T DONE THE PHILLY TO DC RUN, BECAUSE OF A WEDDING TOMORROW, I WANT TO GET TO THE MEMORIAL BEFORE THEY RUN ON SO I CAN CHEER THEM AND HOPEFULLY JOIN IN OUR "TRADITIONAL" RUN AROUND THE MEMORIAL ONCE THE SURVIVORS WALK OFF.
EVERYTIME I PASS YOU NAME THAT DAY, THE 13TH. I ALWAYS WEPT FOR YOU, AND ALL THE PAIN AND SUFFERING AND BLOOD THAT WAS SHED, THIS DAY IS MY "FEEL THE PAIN CAUSE IT'S FOR YOU" DAY, THEN THAT NIGHT THE VIGIL IS USUSALLY WHEN IT HITS ME THE HARDEST. I'M NOT SURE WHY, AFTER 25 YEARS WITHOUT YOU AND 23 YEARS GOING TO DC I SHOULD BE ADJUSTED IS THE WORD I THINK, BUT HONEY I JUST MISS YOU, MISSING YOU IT HURTS SO BAD SOMETIMES. YOU WERE THE LOVE OF MY LIFE, AND NOW I HAVE YOUR MEMORIES AND THATS WHAT GETS ME THROUGH THINGS, BUT YOU WERE THE BEST AND I MISS YOUUUUU.

I HAD A SPECIAL ARRANGEMENT MADE FOR THE MEMORIAL TO HONOR YOUR 25TH ANNIVERSARY, HOW SAD IS THAT TO HONOR 25 YEARS WILL BE SPENT AT A MEMORIAL. BUT THANK GOD FOR THAT MEMORIAL BECAUSE MYSELF AND SARAH AND DEBBIE AND SO MANY OTHERS WILL LEAVE THEIR REFLECTION BY YOUR NAME. MY LOVE YOU ARE NOT FORGOTTEN THAT'S FOR SURE, BUT I WILL ALWAYS MAKE SURE OF IT.

I LOVE YOU SO MUCH AND WILL KISS YOUR NAME A MILLION TIMES.
YOUR LOVE
PATUCH

DONNA WIFE OF
NJSP

May 11, 2007

FALLEN NOT FORGOTTEN


YOUR FALLEN NOT FORGOTTEN
YOU WERE A TROOPER TILL THE END
YOU WERE ONE OF NEW JERSEYS FINEST
YOU WERE EVERYBODYS FRIEND


MOM SAID YOU WERE A HERO
SHE SAID YOU SAVED A LIFE
BUT NOW WE MUST GO ON
WITH OUT YOU IN OUR LIFE

BRIDGE

I WISH I COULD HAVE MET YOU
I WISH I COULD HAVE STAYED
I STARE AT THE EMPTY PLAYGROUND
WHERE I KNOW WE COULD HAVE PLAYED

A TROOPER NEVER LEAVES US HE ONLY GOES AWAY
I KNOW HE WILL PROTECT US EACH AND EVERY DAY


NOW THAT I AM PROTECTING THAT STATE YOU SO LOVED
I KNOW YOU ARE HELPING ME BY YOUR PRESENTS FROM ABOVE.


NOW THAT I AM A TROOPER I MAKE THIS PLEDGE TODAY
OF HONOR, DUTY, AND FIDELITY EACH IN EVERY DAY



YOUR FALLEN NOT FORGOTTEN I DEDICATE TO YOU.
THIS SONG OF FALLEN HEROS


………………………………..MAY GOD BLESS YOU

Nicky Ross
Nino Cosentino

Nicky Ross
Nino Cosentino

NICKY
ROSS

May 8, 2007

I remember years ago reading an article in the Reader's Digest, I believe, about Trooper Lamonaco's murder. Thank you, sir, for your brave and selfless service to your department and community! What an honor for me to be a police officer and be associated with outstanding men such as you!

PSO CW Edwards
North Augusta Dept. of Public Safety (SC)

May 2, 2007

HI DADDY, HOW ARE YOU DOING? I AM DOING WELL. WORK AND ALL IS GREAT I HAVE NO COMPLAINTS. I WANTED TO LET YOU KNOW THAT I WILL BE DOWN IN DC THIS YEAR. AUNT DEBBIE WILL BE GOING WITH US TO. I CAN'T TELL YOU HOW HAPPY I AM TO HAVE THEM ALL IN MY LIFE. THINGS MAY SEEM WRONG IN LIFE BUT AS LONG AS YOU HAVE FAMILY EVERYTHING WORKS OUT FINE. AUNT DEBBI, GRANDMA, MOMMY, JEN AND MYSELF WENT TO THE SINGS, THE MEMORIAL AND THE CEMETARY ALL TOGETHER LAST MONDAY. IT WAS SAD OF COURSE BUT WE ALL SHARED STORIES AND LAUGHTED AND CRIED BUT IT IS STILL AMAZING TO GO THERE AND NOT BE AFRAID. IT IS STRANGE HOW A PICE OF LAND WHERE YOU HAD YOUR LAST BREATH COULD BE CAHNGED TO BE SO PEACEFUL PLACE OR AT LEAST AS PEACEFUL AS IT CAN BE. I THINK IT IS BECASUE AS MUCH AS OUR FAMILY HAS GONE THROUGH WITH YOU AND WITH ALL OF OUR OWN LIVES, YOU ARE THE ONE WHO IS ALWAYS BEHIND US, LETTING US KNOW THAT EVERYTHING WILL BE OK, AND EVERYTIME I NEEDED YOU, YOU HAVE BEEN THERE. YOU KNOW I AM GOING THROUGH SOME HARD TIMES BUT LIKE YOU SAID NO ONE SAID IT WOULD BE EASY... I LOVE THAT SAYING DAD! AND IT IS SO TRUE. WHEN I THINK TIMES ARE SO BAD..THEY COULD ALWAYS BE WORSE AND WHEN I SEE IT, I REALIZE I AM A VERY BLESSED PERSON AND THE HARD TIMES WILL MAKE ME A STRONGER PERSON. I MAY NOT HAVE KNOWN YOU BUT I FEEL YOUR LOVE FOR ME AND THAT IS MORE THEN I COULD EVER ASK FOR. YOU REALLY ARE MY ANGEL. I AM SO HAPPY TO BE GOING TO DC, I MISSED IT LAST YEAR DUE TO SCHOOL BUT I WILL BE THERE TO HONOR YOU AS I DO EVERYDAY. OK I TALKED YOUR EAR OFF ENOUGH.. I LOVE YOU DAD, AND I MISS YOU MORE THEN YOU WILL EVER KNOW. KEEP ME STONG AND STAND BY ME AND I KNOW I WILL BE OK.
LOVE FOREVER
YOUR LITTLE GIRL
SUNNY SARAH

SARAH
PROUD DAUGHTER

April 11, 2007

TROOPER LAMONACO,
I TRAVELED ROUTE 80 TO PENNSYLVANIA TODAY, AND AS PROMISED STOPPED AT THE SITE. WITH ALL THE TRAFFIC AND MORE SO THE TRUCK TRAFFIC, WHEN I AM THERE, IT SEEMS THAT ALL THE NOISE IS DROWNED OUT, AND IT IS SO PEACEFUL.
IT SEEMS YOU'VE HAD MANY VISITORS, WHICH MAKES ME FEEL VERY GOOD. THE EASTER ARRANGEMENT IS BEAUTIFUL. THERE WAS A CARD LEFT FOR YOU, WHICH THE WIND HAD BLOWN AWAY. I FOUND IT ABOUT 10 FEET AWAY. I PLACED IT BACK UNDER A ROCK SO IT WOULD NOT BLOW AWAY AGAIN. ONE OF THE U.S. MARINE FLAGS HAD FALLEN OVER, SO I STOOD IT BACK UP. I FELT LIKE THE GROUNDSKEEPER TODAY. IT WAS AN HONOR. WHEN I SAW MRS. LAMONACO LAST WEEK, SHE WAS TELLING US THAT ON YOUR ANNIVERSARY, SHE DRANK A HALF A CAN OF BEER, AND LEFT THE OTHER HALF AT THE SITE. THAT WAS NOT THERE TODAY. YOU WOULDN'T HAPPEN TO KNOW ANYTHING ABOUT THAT, WOULD YOU? IT'S OK, IT WAS FOR YOU.

WE WILL ALWAYS REMEMBER AND HONOR YOU.

TROOPER LAMONACO, NEVER FORGOTTEN.

JIM SWEENEY CIVILIAN NEW JERSEY
A FRIEND TO ALL PEACE OFFICERS

April 5, 2007

TROOPER LAMONACO,
I WENT TO SARAH FOR A HAIRCUT LAST WEDNESDAY. I SAT IN THE CHAIR AND SAID, "HELP!". I NEEDED A HAIRCUT SO BAD. AND SARAH SURE DID HELP. SHE IS THE BEST! WHEN I WENT TO SIT IN THE CHAIR, I GOT A REAL SURPRISE. SITTING IN THE CHAIR NEXT TO ME WAS MRS. LAMONACO. IT SEEMS THEY WERE TRYING OUT A NEW STYLE ON HER. IT LOOKED GREAT, AND SHE WAS VERY EXCITED ABOUT THE NEW LOOK. SHE IS SO FUNNY AND FULL OF PEP. AND SUCH A REMARKABLE LADY. IT WAS SO GOOD TO SEE HER.
WE THINK OF YOU OFTEN TROOP, AND YOUR FAMILY AS WELL.

TROOPER LAMONACO, NEVER FORGOTTEN.

JIM SWEENEY CIVILIAN NEW JERSEY
A FRIEND TO ALL PEACE OFFICERS

April 4, 2007

HI HONEY,

I COULDN'T WAIT TO GET HOME TO SHARE THE DAY WITH YOU. FIRST I MUST SAY I'M SORRY I DIDN'T WRITE TO YOU ON OUR ANNIVERSARY, YOU KNOW HOW EMOTIONAL I WAS THAT DAY. GOING TO THE SITE FOR THE FIRST TIME FOR OUR ANNIVERSARY I REFLECTED ON THE PAST AND PRESENT AND EVEN THOUGH MY THOUGHTS WERE GOOD, I JUST MISSED YOU SO MUCH. HOPE YOU ENJOYED THE HALF CAN OF COORS LIGHTE I LEFT AT THE CEMEMTARY AND THE SITE, IT WAS FOR US.

ANYWAY, BACK TO TODAY. YOUR MOM AND SISTER DEBBIE CAME UP TO THE HOUSE. IT WAS THE FIRST TIME IN LIKE 15 YEARS. WE ALL LEFT IN MY CAR ALONG WITH JENN AND WENT TO HOPE STATION, THEN THE SIGN ON 80 WB THEN THE SITE THEN THE SIGN ON 80 EB AND THEN THE CEMETARY. WHAT A WONDERFUL DAY WE ALL HAD TOGETHER. DEBBIE DID HER GREAT THING OF PUTTING NEW FLAGS ON THE SIGNS AND WE REARRANGED THINGS AT THE SITE AND CEMETATRY.

IT BROUGHT TEARS TO MY EYES HOW PEACEFUL AND CONTENT WE ARE ALL NOW. THANKS JOE; I KNOW WHEN YOUR DAD GOT TO HEAVEN HE HAD A LONG TALK WITH YOU (OF COURSE IT HAD TO BE LONG WE ARE A HANDFUL) TRYING TO FIGURE OUT HOW TO GET US ALL BACK TOGETHER. SINCE THE MEMORIAL ON DEC 21, WE HAVE BEEN GREAT. IT'S LIKE WE ALL NEEDED EACH OTHER AND THAT WAS IT. NOW PAST WHO DID WHAT OR WHO SAID WHAT OR WHY, JUST PEACEFUL CONTENT SHARING TIMES TOGETHER. IT WAS INDEED A NICE DAY. WE ALL LOVE YOU HONEY SO MUCH AND THIS IS JUST ANOTHER EXAMPLE OF HOW YOUR STRENGTH AND LOVE FOR US MADE US STRONGER TO WALK THE PATH TOGETHER. I REALLY FEEL IT WILL CONTINUE LIKE THIS FOREVER. SARAH HAS ENJOYED BEING WITH HER FAMILY THAT SHE NEVER REALLY KNEW BUT NEEDS. MICHAEL I'M NOT SURE YET. HE HANDLES THINGS IN HIS OWN TIME AND SOMETIMES IS TOO STUBBORN TO KNOW WHAT IS BEST, BUT I'M CONVINCED HE WILL TOO JOIN IN ON A FAMILY HE NEVER REALLY KNEW.

I LOVE YOU SO MUCH MY SWEETHEART AND HOPE I STILL MAKE YOU PROUD.

YOUR LITTLE PATUCH

TALK TO YOU TONIGHT.

DONNA LAMONACO
WIFE OF

March 26, 2007

I need to know the name of the movie can someone let me know what it is. God Bless Trooper Lamonaco.

Kevin T Ryan
Retired NJ Police Officer

March 22, 2007

I have been on route 80 several times while going on vaction, it brings a tear to my eye everytime, you have a very supportive family god bless you and your family.

Kevin T Ryan
Retired NJ Police Officer

March 17, 2007

Want even more control of your Reflection? Create a free ODMP account now for these benefits:

  • Quick access to your heroes
  • Reflections published quicker
  • Save a Reflection signature
  • View, edit or delete any Reflection you've left in the past

Create an account for more options, or use this form to leave a Reflection now.